Ice Miracle's

Hemma!
I onsdags påbörjade vi resan hem genom att köra till Newcastle. Båten tar 16 timmar till IJmuiden (utanför Amsterdam). Den går ju på natten så man sover ju mest.
Nästa dag körde vi hela vägen till Puttgarden och hann in på Bordershop för att handla. Vi handlade Stellas hundbur helt full (mest beställningar från "gubbarna")!
I buren bredvid satt ju Malva o Abbie. Och så hade vi två burar (på höjden) med TinTin och Chezz i varsin. Stella fick sitta på golvet fram de 200 metrarna till hotellet. Nästa dag fick hon sitta med TinTin.
Då åkte vi Puttgarden-Rödby (jag tog med Stella upp på färjan. Där har folk hundar överallt, i restauranger osv) och körde genom Danmark och sedan Öresundsbron och Skåne, Småland hem. Stannade bla i hundsportbutiken i Höör och i Hässleholm åt vi lunch och träffade min kompis Marie med hennes jaktgoldenvalp! (hon jobbar granne med lunchstället, bor i Vinslöv).
Kom hem natten mellan fredag och lördag vid 01.00 efter sammanlagt 698 mil!
 
 
Vi har haft en fantastisk resa! Så roligt och bra allting! Alla fem hundar har funkat jättebra ihop! Bilen har inte krånglat det minsta. Annica har varit fantastisk att resa med! Inte krångligt, med på allt från tuffa vandringar, jakter mm och så har vi haft så roligt med många skratt!

Åker gärna tillbaka snarast!!! Det enda man saknat är Rolle! Och andra vänner/släktingar. Barnen och barnbarnet saknar man ju här hemma med! Tur att det finns FaceTime!

Jag startade direkt igår fm en valpkurs. Fina och duktiga valpar!
På em hade vi träff med Irlandskullen och Sparriskullen (de kullar som föddes förra året). Det var med anledning av att Malin och Peter var här med "Kroz" från Irlandskullen.
Så roligt att träffa alla och träna ihop! Kroz har precis tagit ett excellent på jaktprov och blev bästa hund genom att vara den enda hunden med excellent! Så roligt!
 
Milla i mitten från Sparriskullen och övriga från Irlandskullen

Idag startade jag en vardagslydnadskurs, även där en väldigt bra grupp!
På em hade jag valpkurs med min senaste kull, Jazzkullen. Det ingår en valpkurs när man köper valp hos mig. VI har ju haft sex veckors uppehåll eftersom jag varit bortrest, men de har haft några träffar med tidigare valpköpare som coacher! Fina och duktiga valpar!!!

Nu är jag ganska trött...
Jag var dock tvungen att köra igång lite kurser nu när jag kom hem så det inte drar fram till jul! Det är ju jättekul, men också mitt jobb!

 I morgon måndag är jag ledig och ska bl a städa bilen, åka till mina föräldrar mm mm och så har jag kurs på kvällen! Tillbaka i "verkligheten" igen alltså!