Ice Miracle's

Helgrapport

Jakt och spårträningen blev inställd denna helg pga snön. Ingen lydnad heller, bara lite kryp inomhus har det blivit.
Igår blev det mest adventsfix. Sen så var Anki, Brittis, Kajsa och jag vid Kvarnåkershamn och gick en runda på två timmar. Vi hade 9 sheltiesar och en flat! Hundarna hade jättekul i snön. Det var mycket vatten och is även på land så vi fick hoppa lite och vada lite ibland. Isen höll inte alltid...


Här syns stora delar av gänget. Det ser ut som det är mörkt fast det är på em



Här kom alla med!



Och här också!







Gänget samlat!



Det var lite mindre snö vid stranden men så här ser det annars ut på Gotland nu


Idag har jag gått en promenad med Lucy och Nadja. På em har det varit agilitytävlingar i Mulde. Det var KM för Klinteortens HU och så var det GM (Gotlandsmästerskap)



Prispallen i KM medium. Sandra och Lucy vann! Tvåa kom Maria och TinTin och 3:a kom Thomas o Rossi. Fannie och Teia kom 4:a. De hade tyvärr 5 fel. Lucy och Teia var duktiga och gjorde finfina lopp! Synd på Teias 5 fel bara. Samtliga dessa + Teia heter Sobelkustens.



Gotlandsmästerskapets prispall i medium. Vann gjorde Annika och Izor som slog Lucy och Sandra med 4 hundradelar! (Man räknade ihop ett hopplopp och ett agilitylopp). Det var med andra ord väldigt jämnt i toppen! Kul att Lucy hängde med en landslagshund också! Båda gjorde fina lopp också. 3:a Maria och TinTin. Fannie och Teia blev 6:a och Thomas o Rossi blev då 4:a eller 5:a. Samtliga heter Sobelkusens! (Minns ej den som kom 4:a eller 5:a vem det var)

Grattis Fannie och Sandra till fina resultat!

Det har varit mysigt med 1:a advent och lite glögg och pepparkakor och sådant i helgen. När vi kom hem från tävlingen satt Rolle, Torgny och Sussie i vår badbalja och badade. De klev just ur i snön (brrrrrr) när vi kom så jag hann aldrig ta kort på dem. Gott fikabröd hade de med också! Det var bad här i går kväll också.
Rasmus har varit i Visby och spelat innebandy och de vann! Grattis!
Nu är det sängdags då jag börjar 6.15 i morgon. Ganska skönt för jag slutar då 13.00.

Godnatt!