Ice Miracle's

Midsommarhelgen i ord och bild!

Vilket härligt midsommarväder vi haft!

Midsommarafton firade vi vid Norbod tillsammans med ganska många andra människor! Rolle åkte ut redan på torsdagkvällen med husvagnen. Norbod ligger i Vamlingbo straxt nedanför Rolles föräldrahem. Tyvärr fick jag aldrig några bilder från den kvällen. Det var en trevlig kväll med traditioner som sill, grillat, jordgubbar och sådant. Enya var också med och miljötränade och det gick bra. Även Ninja var med och en hel del andra hundar! Rolle sov över men jag åkte hem till alla hundar.

På midsommardagen tog jag det lugnt här hemma. Enya fick bla sitt första spår! Kul! Jag tänkte köra lite "IPO spår" inlärning på henne. Ska bli kul att se hur det går!

På kvällen åkte vi återigen ut till Norbod och då tog jag bilder!


Norbod




Gruppen från fredagen hade visst bytt namn...


Bröderna igång och spelar


Fannie o Enya


Här är vi fler som lyssnar. Vinterjackkorna är på! Trots härliga dagar blev det väldigt kyligt på kvällen. Påsen som ni ser bredvid Enya åt hon nog minst halva av... somliga kan ju inte låta bli att mata hundar...


Sen kom brödernas farbror med på dragspel också


Enya var duktig!


Skymning


Kinesisk lykta sändes ut över havet



På söndagen var det mat på "Panget"


Rolle o Rasmus


Fannie jag och Imber


Två traktorer med vagn gick från Norbod till Panget med matgäster!




Rasmus jag och Enya följde inte med på vagn utan vi gick ner till havet i stället




Spännande på bryggan

Vi mötte mycket folk och hundar på vägen ner till stranden och jag hade Enya lös och hon var så duktig! Kommer fint på inkallning, går fint vid sidan och "skvallrar" (dvs stannar upp själv) när hon ser någon! Duktig!


Det var så mycket "släke" vid Holmhällar så vi stannade och badade Enya vid Vändburg i stället. Hon verkade lite varm så det var välbehövligt



På vägen hem fick vi ett telefonsamtal om att Sandra bränt sin hand på jobbet. Hon hade råkat lägga hela handflatan på en kokhet spisplatta. Det blev till att åka till akuten.


Jättesynd om Sandra som naturligtvis haft mycket ont. Återbesök på onsdag så får vi höra vad de säger

Sandras bil blev då kvar i Burgsvik och den åkte jag och Rolle och hämtade på kvällen. Vi tog då med Nadja o Lucy för promenad i Burgsvik.


Hamnen


En segelbåt kommer och lägger till


Mobil bastu!


Hamnen

Och så var denna midsommar över. Härliga dagar med fint väder! Det var bara den där brännskadan vi kunde varit utan!