Ice Miracle's

Kurs och Mors dag

I onsdags kvälls åkte vi iväg fyra tjejer till Småland för kurs för danske Annika Christiansen. Vi höll till i fina Göjemåla som är ett torp mitt ute i skogen med långt till närmsta granne. Egen sjö med båt finns ju förstås också!


Från Gotland var det James med matte Leila, Desna med Maria, Enya och jag och så Ace och Marie

Kursen var torsdag och fredag i strålande sommarvärme! Det var tredje gången som jag gick för Annika och hon är ju bara såååå bra. Jag var jättenöjd med Enya som var jätteduktig, faktiskt så frågade Annika om hon fick köpa henne...


Annika med labben Moon och flattarna Zar och Cassie.

Tyvärr lyckades jag inte att fånga Smålänningarna på bild då man glömde ta kort när vi tränade... Det var Susanne med sina golden, Margit med flat Chicki, Håkan med flat Ouzo och Charlotte med flat Texas. Dessutom var Birigtta och Marika med och skötte köket. Det var mat och fika i varje paus... mycket gott men inget bantingsläger precis...


Marie o Ace


Träning vid sjön. Birgitta står därborta och har skjutit ut en apport. James kommer springande med en apport


Torpet med sjön i bakgrunden


Torpet som har 10 bäddar. Somliga hade husvagn med

Det var skönt att komma hem en fredagkväll i stället för som vanligt en söndagkväll. Både Enya och jag tog det lugnt igår. På kvällen var vi bjudna på mat till våra goda vänner i Öja. Väldigt gott. Jag somnade dock i soffan när vi skulle gå och kolla vem som vann i melodifestivalen så det var lika bra att åka hem!

Idag har det varit mors dag. Jag blev bjuden av Rolle att åka till Holmhällar på mat. Rasmus är i Polen, Sandra jobbade och Fannie skulle på annat. Vi tog med hundarna och så fick de sitta i skuggan i bilen när vi åt. Utom Milla som var med och miljötränade.


Milla Holmhällar

Sedan åkte vi ner till Sundre på ett jättefint ställe och gick med hundarna.



















Sen körde vi införbi svärmor som fyllde år


Milla på kalas. Gamla Zenta ligger och övervakar



Nu i kväll har jag även hunnit med ett litet träningspass med Maria (Desna) och Carina (Harry). Vi tränade lite markeringar.

Nästa vecka ska jag bort varje kväll. Det är möte med jobb och styrelsemöte med SSRK. Mat hos mina föräldrar och frissan. Till helgen är det ju dax för studenterna att åka i sina fina bilar och gå på bal. Man får hoppas på fint väder. De har ju så fina kläder också.

Nu lite mys i soffan och sedan godnatt