Ice Miracle's

Sen sist
Här blir det inte så mycket skrivet. Kan väl bero på att man inte har så mycket att skriva om eller att man har alleles för mycket att göra...
 
Jag var som sagt i Stockholm tillsammns med Leila o Maria. Vi bodde hos Barbro som även hon åkte med och tränade en dag hos Helena på Reedsweepers kennel. Vi har ev en resa till dit planerat i början på mars.
 
Annat som hunnits med är årsmöte och årsfest i Brukshundklubben där för övrigt Fannie och Teia vann titeln Årets hund! Rolle har fyllt år och lite andra kalas...
 
Det som varit väldigt tråkigt är att jag varit så himla förkyld. Det har liksom inte gått över. Vissa dagar har jag verkligen känt mig hängig. Det är knappt man orkat med jobbet. Har fått ställa in träningar med hunden mm Till sist gick det inte längre så jag har fått stanna hemma från jobbet (vilket inte hänt säkert på 20 år förutom när jag opererade mig). Sandra kom hem i början på veckan så jag åkte faktiskt med henne (hon hade bil med sig) till Stockholm och tog även Enya med mig. Nadja har varit hos Fannie. Sen så har jag vilat mig i storstan. Jag har inte gjort ett skit mer än att sova, läsa och tagit en promenad då och då. Sandra var iväg på skolan och nån jobbintervju och sådant så jag har haft det lugnt och skönt... Men vi har ju även hunnit umgås. Enya älskar att resa för då sover hon i min säng vilket hon tycker är mysigt... Milla och Enya har verkligen saknat varann så det blev ett och annat race i lägenheten...
Igårkväll åkte vi hem Enya och jag. Först pendeltåg till centralen. Man är verkligen lantis i stan för när jag kom fram till biljettluckan fanns det ingen där och det var öppet att bara gå förbi. Dessutom såg jag att tåget kom så jag gick bara på tåget. Jag visste inte vad man skulle göra???  Men när jag åkt några stationer såg jag att det kom sådan där kontrollanter som kollade biljetterna. Tåget var ju fullt så det tog lång tid att kolla alla. Under tiden satt jag där och funderade vad jag skulle säga när de kom fram till mig. Typ "jag visste inte att man behövde betala?" "jag kommer från Gotland och förstod inte hur man skulle göra" (vilket i och för sig var sant). Men sen saktade tåget ner och stannade så då hoppade vi av innan de hann fram... Tog nästa tåg i stället.
Sedan båtbuss till Nynäshamn.
 
Här ligger Enya så snällt i mittgången på bussen.
 
På båten fick Enya ligga i stolen bredvid mig. Jag försökte resa med lätt packning så ingen hundfilt var med.
 
 
Sen träffade jag en bekant på båten så vi slapp åka buss hem utan fick skjuts! Det går i alla fall utmärkt att resa med sin hund.
 
Idag var man tillbaka i vardagen igen med fullt program på schemat. Har bla varit och tittat på innebandy i Hemsehallen, har verkligen saknat det! Kurs i Havdhems ridhus (leder en grundkurs för valpar). Nu känner jag att jag har verkligen mycket som borde göras men nu orkar jag ingenting... Jag tror jag går och lägger mig i stället. Jobbardag i morgon.
 
På lördag ska vi åka upp hela familjen  + mormor och farmor till Sandra och fira hennes 20 årsdag! Vi kommer hem på söndag igen. Hon fyller egentligen på tisdagen men då ska ju folk på jobb/skola osv
 
För övrigt i mars ska vi ju ev till Helena igen och så har Leila och jag kommit med på en endagskurs i Småland för Anna-Lena Wendt som vi varit intresserade av ett tag. Ska bli kul!
 
April. Då är det funktionärsträff för SSRK i Stockholm. Sedan skulle det ev komma några instruktörer till ön jag har ännu inte hört om det är spikat. Det var i så fall samma helg som det skulle vara träff i Småland hos Enyas uppfödare. Typiskt om det krockar.
 
Maj då har vi jaktprov här och så var det nog en Smålandsresa inbokad till Göjemåla för träning. Det verkar kunna bli en rolig vår! Och så är det ju påsk också vilket är mysigt. Men nu tycker jag att snön kan försvinna så det blir VÅR!
 
Det är sportlov här nu vilket innebär att Rasmus är hemma!!!!
 
Till sist ett stort grattis till min Enya som fyller 2 år i morgon!!! En hund som gillar alla människor men som har mig som sin stora idol!