Ice Miracle's

Lite roligt framöver!
Vi har lite roliga saker framöver!
 
Jag har beställt en valp! En jaktspringer! Om allt går bra flyttar hon hem hit i juli! Valparna är 4 veckor på söndag och helt underbara! Det är två tikar och fem hanar. Uppfödaren Morgan ska själv behålla en tik och så ska jag ha den andra. Det är bara att hålla tummarna att allt fortsätter att gå bra!
 
Det är en dröm jag haft att få prova en jaktspaniel. Jag tycker det verkar jättekul med träning och jakt MEN svårt. Nu har jag fått den här möjligheten att köpa av Morgan som är fantastiskt duktig och bor bara ett par mil ifrån mig! Han har lovat att stödja hela kullen med träning och tips. Som det ser ut hamnar de flesta på Gotland hos folk som är intresserade av jakt/prov. Det blir jättekul att träna ihop med kullsyskonen under coaching! Mamman Aggie har jag sett på flera prov och även jakt och är en väldigt duktig och trevlig hund. Pappan Ragnar ägs av en av mina veterinärer och han är också väldigt trevlig. Jag har inte sett honom i arbete så mycket men Morgan är mycket nöjd med honom. De ska ha en hane också, skönt med en veterinär i teamet!
 
Här har vi ätit och kissat lite... Sööööta!
 
Läs mer på www.muldegarden.com 
 
Och så har duktiga Sandra och Milla återigen lycktas med att kvalificera sig till Sveriges landslag i agility! För tredje året i rad! Fantastiskt!
Olika tävlingar som de ska göra i år är SM, EO i Frankrike, NM Norge, Shelite VM Tyskland. Och så är det då VM i Zaragoza i Spanien! Och där kommer Rolle och jag att åka med! Vi har bokat flyg till Barcelona och tänker tillbringa nästan fyra dagar där! Sen tar vi tåg till Zaragoza och är där fyra dagar över VM. Hoppas vi hinner se lite av staden också! Sedan tåg till Madrid där vi tillbringar två dagar för att sedan flyga hem! Ska bli så kul!
 
 
Barcelona!