Ice Miracle's

Agility, promenad och bröllop
Fina resultat på agilitytävlingarna på Öland i helgen! Fannie och Teia gick fyra felfria lopp och det blev två vinster! En i hopp och en i agility. Det blev cert i hopploppet och därmed hoppchampionat! I agility var de ju redan champions! Så nu är Teia dubbelchampion liksom sin mor Lucy. Även kullsyster Kaiza blev dubbelchampion samma dag! Vilka systrar och vilken mor! Teia fick även en 3:e och 6:e plats och det blev 3 SM pinnar! (6:e platsen räckte inte till en SM pinne då det var 5st som fick pinnar i det loppet). Lucy hade lite stolpe ut även denna gång men fick med sig en 3:e plats och en SM pinne. Grattis till er!
 
Jag har hittat ett fint promenadställe i Stånga. Strömmaån. En jättefin runda med härlig natur! Inte så långt, 3,6km men bra om man kör förbi eller så. Jag tog massor med bilder och här kommer några.
 
 
  
 
 
 
 
De finaste bilderna gick inte att ladda upp av någon anledning... Men några blev det här!
 
Igår var vi på bröllop! Det var Lasse och Rolles mamma Elsie som gifte sig. Sedan blev det god middag på Holmhällar!
 
 
Jag har redan hunnit jobba en vecka och det känns helt ok! Trivs på jobbet och toppenbra arbetskamrater!
 
Annars så blir det ju en hel del träning med hundar. I morgon ska jag skjutsa in Rasmus till Visby (eller han kör väl själv, han övningskör ju nu). Han börjar gymnasiet på tisdag och ska bo i Visby! Det känns väldigt konstigt... Fannie och Sandra har ju gått på Donner i Klinte och bott hemma under gymnasietiden. Men Rasmus ska alltså bo i Visby och gå på Cristopher Polhem. Han ska bo i ett litet gårdshus tillsammans med en kompis. Fannie har ju bott i eget ett par år och Arvid har flyttat till Stockholm för studier så nu blir det "bara" Sandra hemma! Men hon planerar för studier i vår så det kan bli tomt snabbt. Ny fas i livet! Jag vet dock inte om jag gillar den...
 
Godnatt!