Ice Miracle's

Abbie parad
 
 
 
 
 
 
Nu är Abbie lyckligt parad med fina Sparris! Vi hoppas på valpar i februari med leverans runt påsk.
Mer info om kullen och hundarna finns på min hemsida (se länk ovan).

Lite bilder på Sparris 
 
 
 
Och så Abbie
 
 
Här tittar de efter en dummy som Anette kastar!
 
Jag hade en trevlig parningsresa i Värmland. Fyra dagar på resande fot. Det fanns mycket snö både här och där så jag tog med skidorna. Men det töade nästan bort både här och i Värmland så de kom inte till användning...
Anette och jag tränade en dag med Nessie och hennes fina Sherry (son till Sparris).

Anette med 10 av deras 12 hundar!
Sparris är gula hunden i mitten (av de gula) med dummy i munnen. Till höger om honom sittar hans dotter Loka. Svart lab närmast Anette är Sherry, son till Sparris.

Jag träffade också en annan Anette, hon är matte till "Garmin" som är från Nessies sista kull och är 9 mån. En jättefin hane på alla sätt! Så kul att ses!

Garmin
 
Nessie och Garmin (konstiga färger pga att det blev lite mörkt så det blev taget med blixt)
 
Promenad med hundarna vid Vänern, Skutberget

Jag blev även inbjudan på en dags fasanjakt på bästa slottet! Nessie och jag hade en fin dag. Synd att jag inte kunde gå med Abbie som ju är den hund jag nu ska starta på sådana prov framöver. Tyvärr passar det inte att gå med en höglöpande tik... vad som helst kan ju hända när de är ute och jobbar....
Men det var såklart kul att gå med Nessie och hon skötte sig utmärkt!
 
Du och jag!
 
Väldigt synd att det inte längre är snö och minusgrader. Precis allt var lerigt efter denna jakt. Jag, hunden, bilen...
 
Så här trevligt hade jag veckan innan parningsresan! Med skidor varje dag!
 
 
Ett trevligt samarbete med två tjejer från fastlandet har inletts. De kom hit på en helgkurs där vi delat upp oss i tre grupper med 5 i varje.
Jag kunde endast vara med på lördagen samt lördagkvällens teori med pizza. Men det var en mycket bra dag och kväll! På söndagmorgon for jag ju till Värmland men har hört att även söndagen var toppen! Vi ser fram mot nästa träff som blir i slutet på januari. Då ska alla läxor vara fixade!

Min grupp. Tvåa från v Sissi med Nessiedotter Elli, jag och Abbie och Kerstin med Nessiedotter Luna och ledaren Ella. På flankerna  Ylva med Winnie och Annica med TinTin.
 
Ylva med Winne som är halvsyster till min Indiankull (samma pappa)

En av de andra grupperna
Två Nessiebarn är med på flankerna. Fr v Karin med Nocke och till hö Siw med Inka. I mitten finns ledaren Kari, Anita med Svea, Titti med Qognac och Sussie med Saga.
Tredje gruppen, här är det fyra Nessiebarn med. Fr v Jesper med Chief, Josefin med Milton. Sara är här med en icke Nessievalp Pris (men hon har en 9 mån valp från mig, Marsii), Anna med Kiio, Ella och Lisa med Maya. Kari till höger.