Ice Miracle's

Lite grattis...
 
I lördags fyllde Lucy 8 år!
 
Grattis Lucy!
 
Jag får väl också passa på att gratulera Micco som fyller 11 år den 4/2!! Och Teia som fyller 5 den 8/2. Teia har ju varit sjuk med någon mystiskt klåda som hon ännu behandlas för och så har hon blivit biten av en hund på promenad. Det var en okänd hund som bara dök upp och kastade sig på första bästa hund vilket var Teia. Hon fick några fula bett på ryggen och har fått uppsöka veterinär. Väldigt tråkigt när det blir så här. Jag förstår inte att man vågar ha en aggressiv hund lös, när den dessutom inte kommer på inkallning. Så himla synd om Teia också.
 
Micco gillar att mysa!
 
Teia i somras
 
Även grattis till Teias syskon Kaiza o Max i förskott!
 
Kaiza
 
Och sen så har då även Sarek, Sandie, Shadde och Mysak fyllt 6 år den 13:e januari!
 
Sandie 6v
 
Och till sist ett grattis i efterskott till Teias valpar Wii, Money, Tess och Theo som fyllde 3 år den 12/1.
 
Wii 6v
 
Sandra har flyttat till Stockholm och har tagit med sig Lucy och Milla. Det går bra med hundarna och Sandra trivs på Södertörn där hon går i skolan. Hoppas allt fortsätter att gå bra!
Fannie har ju inte bott hemma på några år och Rasmus bor i stan i veckorna. Så det är mest bara Rolle och jag här hemma. Och så då Nadja, Enya och Kisse. Jag saknar verkligen barnen... Inte för att barn ska bo hemma hela sitt liv men jag gillar inte denna fasen i mitt liv... Det är kul att ha barn i de olika åldrarna och nu när man haft ungdomar är det så kul att prata med dem!!! Tur man har fullt upp om dagarna ändå...
 
I kväll ska jag och Rolle snart köra in till stan och se Rasmus spela nattfotboll, gäääsp!
I morgon ska jag köra till Marie i När och se på hennes nya hus. Vi ska ta en promenad och träna lite.
På söndag träning med Leila o Maria.
Och så har vi börjat att renovera lite i huset. Hallen uppe och trappan. Sedan blir det "bästrummet" och vardagagsrummet (och ett sovrum som ska tas bort och återigen höra ihop med bästrummet). Mycket jobb!
Vi har även bytt bil. Fannie har också bytt bil så nu har vi även henns gamla... men det är meningen att sälja den + chryslern och köpa en lite mindre bil att flisa runt här med till affären osv Den andra vi har är en renault.
 
I slutet på nästa vecka blir det en Stockholmsresa. Jag berättar mera senare...
 
Trevlig helg!
 
 
Här kan ni se mer vad de hittar på!