Ice Miracle's

Länge sedan sist!
 
Tiden går så himla fort och tid är verkligen en bristvara!
 
 I oktober drabbades Malva av en tråkig bakterie som gjorde henne väldigt sjuk. Det var dessutom en zoonos som då kan smitta både människor och andra djur. Vi har haft ett elände här med att hålla hundarna isär (även katterna). Egna promenader osv osv
Dessutom har den ena katten blivit biten av någon (räv? annan katt?) så den har tratt och kan inte gå ut.
Jättetråkigt alltihop och hoppas Malva kommer att återhämta sig. Vi tog blodprov för en vecka sedan och hennes värden är mycket bättre men inte bra. Däremot mår hon bra vad man kan se och är som vanligt. Ingen annan har heller blivit smittad så för den delen ska faran vara över.
Dessutom missade jag ju SM med Malva som jag sett fram mot så mycket. Skit skit skit. Men man får vara glad över att alla mår bra.
 
I tisdags var jag på en rolig fest. Kommunen bjuder alla som arbetat i 25 år på fest. Mingel med drink och musik. Trerätters och vin. Och så fick alla en present (ros och presentkort på 4000,- på Gotländskt hanverk. Tex tavlor, smycken, krukmakeri osv). En jätterolig kväll på Strand Hotell i Visby!
 
 
Jag har en valpkurs för "mina valpar" nu. Abbie är ju också med förstås. Jag är så nöjd med valparna. De är så duktiga och fina! Lugna och fina. Vi tränar ju mest sådant... Men de apporterar bra också! Både dummies och vilt.
Lite bilder från senaste träffen där tyvärr bara fyra av de sex på ön kunde komma

Elli
 
Luna
 
Milton
 
Troja
 
Vi tränar på fot, stanna och sådant och sedan blir det fika och teori. Den viktigaste träningen i denna ålder! Så duktiga!
 
 
 
Här en bild från ett tidigare kurstillfälle
Selma, Milton, Luna, Troja och Elli
 
Acke har tyvärr inte kunnat vara med så mycket. Men de kom på besök en dag för en månad sen eller så! Valparna är nu 7 mån.
 
 
Vi har börjat med ett samarbete med Reedsweeper's kennel. De kommer hit med flyg eller båt och håller kurs/träning för oss! Vi har haft två ggr i höst och hoppas på fortsättning i vår! Så himla bra alltså!!!

Första gången flög Helena ner över dagen. Vi tränade på Annicas marker nära Visby och slutade dagen med middag på Isola Bella innan Helena skjutsades till flyget. Det är så bra med samma instruktörer hela tiden. Väldigt bra träning och så roligt!

"Helenagänget"
 
Helena
 
Isola Bella
 
Nästa gång kom även Fredrik och hundarna med. De bodde i Ylvas flygel. Vi hade en dags träning på Ylvas marker och så två jaktdagar ute hos "mig" (svågern). Lunch åt vi i strandboden. Jag kokade soppa på morgnarna och så kom Rolle ut och serverade. Mysigt och skönt att komma in värmen och få varm mat!
På lördagkvällen samlades vi alla hos Ylva för middag. Väldigt roliga dagar hade vi!
 
 
 
 
 
 
 
Fannie har varit på besök med Melvin och Enya. Enya bor ju hos henne uppe i Hälsingland och verkar trivas som fisken! Men det var kul att träffa dem alla igen!
Vi träffades även inne hos Rasmus och åt lite mat. Han har köpt lägenhet i Visby! Kul!