Ice Miracle's

Lite om mycket!
Jag vet inte riktigt var jag ska börja! Det har varit mycket!
 
Jag börjar väl med helgen som var. På lördagmorgon åkte Leila och jag iväg till Nynäshamn och sedan till Eskilstuna för att titta på våra valprar! De var såklart jättesöta! Väldigt trevliga och jämna valpar! Det är inte helt bestämt vilken som ska bo hos vem än. Vi får reda på det i nästa vecka. Och på fredag om en vecka åker vi och hämtar dem! Det ska bli jättekul! Men lite jobbigt också... det är ju lite passning och sovmorgnarna ryker... Men de växer fort och det är så härligt att få följa en liten valp! Jag tog lite bilder med mobilen:
 
Mamma "Ila" har tröttnat på att ge valparna mat och går sin väg...
 
En valp somnade hos Leila!
 
Sötis!
 
Busiga!
 
Sen skjutsade jag Leila till sin son och barnbarn och jag och Enya åkte till Sandra, Sasse, Lucy och Milla! Vi bodde över där. Jag blev bjuden på resturang på kvällen och fick presenter eftersom jag ju fyllde år på måndagen! Trevlig kväll!
 
Nästa dag åkte jag med Sandra till Stockholm Södra BK och tittade på agilitytävlingar! Milla gjorde ett toppenbra agilitylopp och vann och fick cert och blev Svensk agilitychampion! Bra gjort av en hund på drygt 2 år!
 
Rosetter för vinst, cert och championat!
 
Dagen innan hade Sandra varit i Västerås och då fick hon och Milla sitt första hoppcert! Så där behövs det två till för championat. De fick SM pinnar i båda loppen där + på söndagen. Även Lucy var med och kom 2:a med SM pinne!
Tisdagen efter tävlade de i lag på Stockholm Södra igen och vann båda klasserna!!!!
Grattis!!!!
 
På fredagkvällen var Rolle och jag i Visby. Jag hade fått av Rolle och Fannie i födelsedagspresent att på på Wisby Hotell och titta på Coverxress goes Abba i Vinterträdgården. Min närmaste granne och barndomskamrat Tina sjunger ju där! Det var jätekul och trevligt med ett glas vin och de var jätteduktiga! Sedan åt vi mat på Isola Bella, en trevlig kväll!  
 
 
Jag har fått lite fina bilder från gåsjakten som Ann på Viltskadecenter tog!
 
 
 
 
 
Härligt väder nu! Jag slutade tidigt idag och satt ute i trädgården och läste. Sen har jag varit iväg och tränat lite och promenerat med hundarna.
Nu är det en veckas väntan till "lillfis" kommer hem! Det är jättekul att Leila och jag ska ha i samma kull och Maria har just hämtat sin gula kille "Indie" som bara är två veckor äldre! Ska bli kul att följas åt!