Ice Miracle's

Jakt
 
Nu är jaktsäsongen igång och det har blivit lite olika roliga apporteringsuppdrag med hundarna!

Någon som utvecklats enormt och varit väldigt duktig på jakterna är Abbie! 

Duvjakten var väldigt spännande. Där fick hundarna lära sig att inte apportera bulvaner. Mest spännande var den som var eldriven och flaxade med vingarna! Men de lärde sig väldigt snabbt att använda näsan i stället för ögonen!

 

Vi har varit på tre uppdrag på fastlandet.
Först i Oskarshamnstrakten där jag blev injuden av en bekant. Sara och Pris kunde också åka med. Vi bodde på ett väldigt annorlunda B&B. Man bodde inne i huset hos värdparet. Huset var dock gigantiskt och byggt dels i Ameriansk stil och dels i någon konstig stil.. som tex att i ett tak var det en stor träsol med strålar ut mot väggarna...

Det var en väldigt fin jaktdag och första försöket för Abbie som jag tycker klarade det hela bra! Hon hade lite problem i ett vatten där det var många hundar i vattnet. Hon tog inte riktigt för sig där och tvekade på något skick så jag fick följa med och bli lite blöt om fötterna...
Men hon gjorde också några väldigt fina apporter i vattnet från låååångt håll. Lång sträcka på land, genom vass och långt ut i vattnet.

Nessie var också med
 
Berta med Nessiedotter Chess 6 mån kom förbi och sa hej under lunchen. Så kul att se henne!
 
 
Sedan blev jag inbjuden av en annan bekant och då gällde det Sörmland. Ylva och Lykke hängde på. Det var två dagar på olika ställen. Väldigt trevligt och roligt och Abbie gick verkligen bra. Särskilt på slutet när jag hade båda hundarna och skickade dem åt olika håll samtidigt hela tiden.
Nessie däremot tog ett par egna apporteringsbeslut...

 
 
Åker vagn ut 

Ylva och Lykke
 
Fina omgivningar!