Ice Miracle's

Framgångar!
Vilken helg!!!!!

Nessie fick 1:a och blev bästa elithund och därmed även jaktchampion!!!!
 Det fattas en 1:a pristagare som åkt hem. 
 
På väg upp från det obligatoriska championatbadet med kläderna på.....
 
Och inte nog med det så fick Abbie en 1:a på första starten i nkl!!!
 
Och så fick Malva diplom på sitt jaktprov i segrarklass i början på september!!!!

 
 
Jag är så fantastiskt stolt och glad över mina hundar!
Men det kostar på att träna tre hundar. Jag är ganska trött just nu.... Om man bara hade hundarna, men det är ju så mycket med jobbet hela tiden. Och allt annat som hus o hem och föreningslivet, valpkurs mm Och så lite skytte på det...  Och så min förbaskade fot som jag vrickade i början på augusti på en träning. Jag trodde den var bruten eftersom det dessutom hördes ett "skott". Det visade sig sedan att det vara ett par ligament som gick av (det konstiga var att på röntgen såg de att jag hade en tidigare spricka i foten som jag aldrig sökt läkare för....). Foten har varit väldigt svullen och är det ännu... Jag har ännu ont  men tränar efter ett program från Naprapaten så att jag ska få upp styrkan i foten och helst inte vricka mig igen (har jag redan gjort en gång...). Foten är ju inte så stabil. Men jag har ett skydd på när jag går i svår terräng.
Det gäller att sålla bort vissa saker som att kolla på tv, bara ringa samtal när man kör bil (handsfree!) mm Och att ta sig ut och träna fast man är trött, det regnar, man har mycket annat att göra osv Man får inget gratis.
Man kommer inte heller långt utan sina fantastiska träningskompisar! De som står bakom en buske på andra sidan sjön i 45 min och kastar en apport som jag vill göra om gång på gång tills jag är nöjd...