Ice Miracle's

Full helg

Fullt upp så jag ska lägga mig tidigt i kväll!

Det har varit agilitytävlingar här på ön i helgen. Millas uppfödare med två barn + barnvaktande mormor och tre hundar har bott här.


Fr v Zenya Issa Yes Alla är släkt med Milla. Yes är morfar till Milla

Jag åkte och tittade lite på tävlingarna båda dagarna och hade Milla och Enya med mig


Milla på agilitytävling. Här sovande i Sandras famn

Fannie och Teia fick en SM pinne i hopp och de har nu bara en pinne i hopp kvar till SM. Tyvärr är det inte så många tävlingar kvar, närmare bestämt bara en i Skåne i början på april.
Sandra och Lucy fick två SM pinnar i agility. De gick även felfritt i hopp men det räckte inte till pinne. Så det fattas två pinnar i hopp för SM. De har ju fler pinnar i agility än vad man behöver i stället. Vi får hålla tummarna att de klarar det i Skåne!
Många inom agilityn tävlar ju i stort sätt varje helg och då är det ju lättare att kvala in. Vi har vare sig tid eller råd till att åka på alla tävlingar. Det har ju gått bra ändå men nu känns det som att det hade behövts lite fler!

Teia hade fyra av sina fem barn till start! Den femte har ju faktiskt gått agilitykurser så man kan ju hoppas att de också ska starta. Jag tog lite kort på de duktiga barnen! Tyvärr blir det inte så bra inne i ridhuset men ute blåste det så förskräckligt


Money, boende i Göteborgstrakten


Money igen


Wii, som är Skåning


Tess, bor i Visby


Theo som slog till med två vinster och därmed två pinnar!

Trots att de är ganska olika har de alla Teias blick! Man ser det direkt och det är väldigt speciellt. Jag har inte varit med om det förut, att just blicken nedärvs så starkt


Lucy hade även två barn med i startfältet. Förutom Teia då även sonen Max. Även Kaiza tävlar ju framgångsrikt men de bor ju uppe i Kalix

Igår kväll åkte sen Rolle och jag in till Visby då Rolle hade fått två biljetter till "Nu är det klippt" på Wisby strand. Innan åt vi mat på O´Learys. Vi hade en jättetrevlig kväll även om Nu är det klippt inte var speciellt bra...

Igår träffade vi Millas kullbror "Trick" på tävlingen. Han var precis lik Milla fast storleken större! Idag kom han hit till oss på besök på eftermiddagen. Milla och Trick lekte och hade kul både inne och ute! Trick bor i Tyresö men har sommarhus på norra Gotland.


Busar!


Ooops, öronen for upp på honom


Milla vilar ut vid vattenskålen!


Bus ute


Det var svårt att få någon bild, de var ju aldrig stilla!

Jag har även hunnit med promenader med hundarna och tränat Enya en stund i dag så nu är orken slut och jag ska lägga mig och läsa och sen somna tidigt!