Ice Miracle's

Inte mycket att rapportera...

Länge sedan sist. Det händer inte mycket här! Visserligen har jag fullt upp varje sekund men inte mycket att rapportera!

Vi har gjort ett ultraljud på Lucy och veterinären var så gott som säker på att hon är tom och att där inte finns några valpar. Helt säker kan man väl inte vara men troligen är det ju så. Jättetråkigt! Särskilt som vi ville ha en Lucyvalp till! I övrigt mår Lucy bra nu så vi hoppas hon hämtat sig från den infektion hon hade och att hon fortsätter att må bra!

Min innebandyträing för "seniorer" har börjat för säsongen och det är kul som vanligt! På tal om innebandy så har vi varit och sett några matcher på Hansa/Hoburgs div I lag. Så himla kul att se! Dessvärre har de inte vunnit.... men det är en härlig stämning när det är mycket publik och musiken och allt. Egentligen är jag fotbollstjej i första hand men just på sådana här matcher blir det ju mer stämning på något sätt än på en fotbollsmatch. Det händer mycket också och blir ofta mycket mål!

Idag har det varit utbildning i Visby med jobbet och när jag kom hem hade jag tänkt träna Enya lite. Men hon har spytt hela kvällen. Jag ringde faktiskt och rådfrågade veterinären till slut men han tyckte avvakta. Nu verkar magen ha lugnat sig. Jag vet inte vad hon kan ha fått i sig?

I helgen åker Rolle iväg med jobbet till Finland och nästa helg får vi fint besök från Skåne! Tre personer och två hundar!

Härliga promenader har det blivit många! Det har ju varit fantastiskt höstväder i oktober!


Promenad i Vamlingbo