Ice Miracle's

Milla sopar banan
med resten av startfältet i Dalarna! Hon vann hopp I båda dagarna och fick pinne och är dämed uppflyttad till klass II även i hopp!!! De debuterade även i agility II och vann direkt även där med pinne! Det har varit ett 50 tal startande i hennes klass.
 
Bilden stulen från Sandras sida
 
Även Fannie och Teia har haft en bra helg med två SM pinnar i stora startfält (80tal). Det har blivit en 6:e och en 8:e plats!
 
 
 
Lucy skadade sig tyvärr och blev halt (inte på det benet som hon hade problem med i vintras och kom till rätta med efter kiropraktorbesök. Detta är det andra). Tråkigt. Hoppas det "bara" är en muskelsträckning.
 
Fannie och jag var på Kattlunds i Grötlingbo och såg Tornerspelen. Det var riktigt mysigt och kul. Även fast man sett det förut så är det spännande! Man blir så imponerad av hästarna och ryttarna också!
Här väljer riddarna ut varsin dam ur publiken som de ska strida för! Denna riddare var sedan den som vann!
 
Denna häst var enorm!
 
Och så har det blivit  teaterbesök på eller "bei" Bottarvegården i Vamlingbo. En rolig kväll där vi fick mat före och kaffe efter i Öja. Jag tyckte faktiskt att teatern var "sådär" eller "ok". De andra tyckte det var bra!
 
 
 
 
 
 
Vi cyklade ut till Kattlunds en kväll. Det var visafton där. De sjöng så fint och det var mysigt att sitta där med ett glas vin och lyssna och prata med folk! Det blir en hel del cyklande på kvällarna. Det är så roligt (då får inte hundarna följa med). Vi cyklade till Magazinet i Hablingbo med Åsa o Torgny och åt mat. Gott och mysigt. Vi funderar på att cykla till Creperiet i Hablingbo i nästa vecka och äta där.
 
Annars försöker jag träna med hunden nu när man är ledig. Det är verkligen jätteroligt att träna hund! Jag  försöker tänka "lärde hon sig något nu?" om jag svarar ja på detta är det en bra del i träningen...
 
 
 
Enya är van i båten!