Ice Miracle's

Lugnare helg...
En helg utan något inplanerat var vad jag behövde. Även om det var mycket som måste göras som städ och tvätt har det varit lugnt och skönt och fint väder!
Fannie och Sandra var i Avesta i lördags och Täby idag. Lucy vann agilityloppet idag med SM pinne! I hopp gjorde båda bra lopp men tyvärr var sig 5 fel och då är man ju ute från toppstriden. Igår kom Teia som bäst 6:a.
 
Igår åkte jag och Rolle till Vamlingbo och gick en långrunda med de fyra hundar som var hemma (Micco och Milla fick inte följa med på tävling denna gång eftersom de skulle bo hos folk i Stockholm, då räcker det med varsin hund...)
 
Lite bilder från gårdagens promenad
 
Micco går bredvid oss...
 
Milla
 
 
 
 
 
Rolle tyckte det kunde vara kul att ta en bild på Micco här... (verkar inte som Micco är så road dock...)
 
Den första bilden på Micco blev däremot så här! En viss nyfiken labrador flög upp i hålet och innan jag hann reagera hade jag tagit en bild...
 
På kvällen igår tränade jag vatten med Enya. Hon har just börjat löpa så jag tänkte träna vatten ett par dagar för sedan är det väl inte så bra när de löpt någon dag (att vara i vatten). Jag tyckte svansen hängde lite (vattensvans) på henne igårkväll. Det blev ju mycket bad på promenaden också. Så idag fick det bli en härlig skogspromenad i stället. Glömde dessvärre kameran. Svansen är lite sådär halvlåg så det blir väl inget mer badande nu förrän efter löpet. Det är inte den värsta vattensvansen precis men lite sådär i alla fall.
 
Ny vecka nya möjligheter!