Ice Miracle's

Tillbaka till verkligheten
Ja, nu har man börjat jobba igen. Sju veckor ledigt har jag haft med den veckan jag hade i slutet på maj. Tre fantastiska resor. En vecka i Österike i underbara Salzburg och Bad Gastein. En vecka i Estland med fantastiska släktingar. Och så två veckor när vi var i England. Kära England, jag längtar tillbaka varje dag! Och mitt fantastiska resesällskap! Jag skulle kunna åka i morgon igen!
 
Det har varit en rolig men intensiv semester med resor och besök från Skåne dessutom! Vi hade ju dessutom en rolig helg i Småland när vi i träningsgänget åkte på prov i SGL.
 
Förra helgen åkte jag och Rolle upp till Uppsala och besökte Sandra och Sebbe. Rolig helg där vi var ute och gick. Träffade Sebbes föräldrar,  lunchade med dem på stan och åt mjukglass vid Fyrisån.  Tränade agility och gick på krogrunda!
 
 
Här jobbar Sandra!
 
Krogrunda på lördagkvällen. Detta är Bierhuis. Vi besökte även bla Shotluckan som var ett spännande ställe!
 
Liesel tränar agility
 
Enya går åt fel håll!
 
Malva
 
Enya hoppar över tunneln i stället!
 
 
 
 
 
Promenad. Enya. Nessie o Milla fastnade inte på bild denna gång! 
  
För tillfället har jag alldeles för mycket att göra vilket är mitt eget fel naturligtvis. Jag kliver upp tidigt (5 tiden) på morgonen för att hinna cykla med hundarna och ev träna något med dem eller dammsuga och tvätta... på kvällarna har det varit möten med jobbet, styrelsemöte, skjutning, jag har startat igång en kurs osv osv osv
När jag kliver upp vet jag exakt vad jag ska göra varje minut tills jag går och lägger mig vid 23-24. Det är väldigt mycket planerande med jaktprovet som kommer i sep, kurser i klubben mm
Jag försöker träna lite med Malva också inför kaninprovet i sep. Jesper hjälper mig så vi kör ut och tränar på lite kaninjakter. Tyvärr är det ju ont om kaniner i år pga olika sjukdomar, undrar hur det går med provet? Dagen efter provet är det kurs för domaren som kommer från England, ska bli kul! Jakterna sätter igång på helgerna. Vi ska åka på VM i agility i oktober.
Jag älskar hösten. Så mycket kul! Men arbetet tar lite för myckt tid...
Jag har ändå sollat bort en massa grejer som stod i almanackan.... kennelträff med Nessie, kurshelg på fastlandet med Malva. En annan träningshelg med Malva i slutet av sep har blivit inställd utan min inblandning. 
 
Man måste ju göra annat än att hålla på med hundar också. Rolle och jag har varit nere vid Nisseviken igen. Vilken mysig sommar det har varit där! God mat och mysig miljö! I morgon blir det partaj hos kompisar!
Igår ringde Rolle mig och ville boka en träff med mig i kväll. Helst på restaurang. Men jag föreslog att vi skulle äta lite här hemma i stället. Så blev det och sen en cykeltur med hundarna. Nu ska vi slappa i soffan! Toppen! Jag har inte varit inne i vardagsrummet på flera veckor! Det kan ju hända att man somnar i soffan....
Lite fler timmar på dygnet???