Ice Miracle's

Gott nytt år till alla!

Så var julen avklarad och det har varit en lugn, skön och mysig jul. Vi har ätit borta julafton, juldagen och annandagen.
Med hundarna har det blivit hyfsat långa promenader varje dag.


Sandra och jag gick vid Kvarnåkershamn




Idag promenerade jag med Sussie och Ninja och då sprang Enya rakt in i taggtråd


Otäckt nära ögat. Jag har varit i kontakt med en vet assistent som tyckte vi skulle avvakta och se att det inte blir något med detta


Blundar lite. Det är lite vått för jag har just tvättat bort lite blod och sådant

Leila och jag har tränat och jag har tränat själv också. Provade ett nytt steg på "the square". För ni som vet att skicka från mitten och ut till hörnen. Det fungerade bra!

I övrigt har jag sett flera filmer! Det har funnits många filmer som väntat på mig kan jag säga. Jag som knappt ser tv har inte haft tid... och när övriga har tjatat så har det låtit så här "bara denna period är över" och sedan "när det blir mer höst blir det mörkare om kvällarna" och senast "i jul" och nu har det äntligen blivit några!

Jag har avslutat mitt bankfack (tyvärr fanns det inte mycket av värde där, hade hoppats på att man stoppat undan något av värde...) men vi hade inte varit där på 16 år....

På nyårafton är vi här som vanligt med några andra familjer. Jag tycker det är bäst att vara hemma när man har hund. Och man tar inte med sig 5 hundar (Fannie ska bort och lämnar sina här) till någon på fest. Det kommer däremot hit en extra hund.

Jag vill avsluta med att önska alla ett riktigt gott nytt år!