Ice Miracle's

Sommaraktiviteter
Igår kväll när jag var ute med hundarna skulle jag träna lite närsök. Jag visade hundarna att jag gömde bollar svårt (under mossa, ljung osv) på ett område. Sen gick vi därifrån och så skickade jag dem varsin gång på linjetag och söka. Sen fanns det en boll kvar och då gick jag fram med dem och satte Enya bredvid området och så gick Nadja och jag långt bort och så visslade jag närsök till Enya. Hon letade och letade och letade. Hon letade länge i flera minuter men hittade inte bollen. Jag väntade och väntade och väntade... men till slut kände jag att hon kan snart ge upp och börja ta ny mark eller stanna och "fråga" mig så jag lämnade Nadja "stanna kvar" och gick fram och ställde mig bredvid och Enya letade och letade... till sist smög jag ut en boll när hon inte såg och så hittade hon den till sist. Sen tänkte jag att jag får leta upp den själv men sen kom jag på att Nadja kunde ju leta lite (jag kunde ju smyga ut en ny om hon inte fann den). Jag kallade på Nadja och då kom hon så glatt med en boll i munnen... hon hade alltså snott den när jag var där och satte Enya utan att jag märkte det och suttit med bollen i munnen hela tiden när Enya letade! Jag kunde inte annat än att skratta! Tack Nadja för att du hjälper mig i träningen med Enya. Nu lärde hon sig att söka lääääänge (och stanna i närsöksområdet) och att det lönar sig för hon hittade ju bollen till sist!
 
Mina fina!
 
Igår hade Leila och jag en kurs i WT (Working Test). Det var 13 ekipage och de var väldigt duktiga. Vi hoppas nu på att de alla startar på vårat WT i juli. Fick lite bilder från Gittan eftersom jag glömde att ta några själv.
 
Leila ror ut för vattenmarkering
 
Jag ska skjuta
 
Några av ekipagen i Vallhagar
 
I fredags var jag och arbetskamraterna och åt mat på Magazinet i Hablingbo. Rolig och trevlig kväll! Det har blivit lite träffar med jobbet på sistone. I onsdags hade vi planeringsdag och då åt vi lunch på Kattlunds. Veckan innan var vi på Golfresturangen i När och åt, då bjöd chefen hela arbetsplatsen.
 
Magazinet
 
Kattlunds
 
Kattlunds
 
På tisdag kommer Sandra, Milla och Lucy hem! De ska fira midsommar och så är det agilitytävling här. Ser fram mot det och midsommarfirande. Men bara det kunde bli lite fint väder också. Förra året regnade det på kvällen.
 
Milla har debuterat i agility i Karlstad. Och vilken debut! Hon slog till och vann loppet med pinne. I det andra loppet fick hon tyvärr 5 fel pga en rivning men kom ändå 3:a. Hon hade snabbast tid av alla small, medium och largehundar! Lucy har varit i Knivsta och tävlat och där kom hon 2:a och 4:a i stora startfält och fick två SM pinnar!
 
Lucy o Milla i Sollentuna
 
Fannie har lämnat in dispens för Teia. Hon äter ju medicin och då får man inte tävla. Men det verkar ta lång tid... hoppas det händer något snart!
 
Teia som vi vill se henne!
 
Måste visa två bilder från samma ställe som är tagna med många år emellan. Det är på en av mina favoritiplatser Lojsta slott. Här är Lucy, Nadja o Micco unga (de är nu 8, 11, 11 år)
 
Och det här tog jag för några dagar sedan!
 
Jobbar ännu 5 veckor till semester... Men jag gillar sen semester. Rolle och jag ska åka till Ljungdalen och vandra i fjällen med Enya i augusti. Tänkte även hälsa på Sandra i Stockholm då.