Ice Miracle's

Inställt
På sista tiden har jag hållit på att ställa in och boka av allt..... pga ett virus. Har man en hobby som jag, där det är mycket kurser, tävlingar och resor både hundresor och andra resor så blir allt inställt typ. Väldigt trist men såklart nödvändigt.
Här är några saker som ställts in:
Långhelg med hela familjen i Hälsingland. Som vi sett fram mot detta! Och desutom har jag verkligen sett fram mot att åka skidor...
Den årliga träffen i Upplands Väsby med spaniel/retrieverSverige
Träningen för Helena Lindström (hade inte behövts ställas in eftersom det ännu inte var rek. att inte resa då. Men flyget blev inställt....)
Träningshelgen för Mark Demain.
Vårens jaktprov.
Tullgarn med Ylva o Maria i laget. Hade ju varit så kul. Dessutom kul med jaktmässan.
Unghundsderbyt (Abbie och jag hade troligen vunnit.....!!!!!).
Apportera för livet (vårat lag var ju dream team med Cinna och Ola och jag!!!)
Min utbildning jag går på jobbet är uppskjuten. Synd, den är så bra!
 
Jaja, vad är en bal på slottet.. och det viktigast är ju att så många som möjligt mår bra.
 
 Den sista valpen Affe var kvar några dagar längre än övriga. Här myser han i soffan med lite andra hundar omkring. Så bra att lära hundarna att vila tillsammans tidigt.

Min fina Abbie. Som är fritröntgad med A höfter och armbågar 0!!!!
 
Skitgris!
 
Som tur är får man ju röra sig i naturen. Här var jag ute ett par timmar för mig själv med hundarna. Inte en människa i sikte.
 
Med Abbie och Skottlandskullen tränar vi en ggr/vecka. Sååå duktiga! Och ett så trevligt och roligt gäng! Vi har verkligen kul! 
Selma från senaste träningen
 
Med Indianbarnen har vi första valpträffen Annandag Påsk. Ska bli så kul att se dem!

Nessies träningsgrupp ses oftast 2 ggr/v, vi sågs senast idag och gjorde en väldigt bra träning! Nessie går väldigt bra nu!
 
Malva tränar jag själv eller tillsammans med mina andra hundar för det mesta. Försöker få till lite fältträning varje vecka eftersom man ännu får det. Är inte så länge kvar nu (15/4).
 
Annars skjuter vi en ggr/vecka och det är såååå roligt. Vi är en väldigt bra grupp på fyra tjejer och har så kul ihop. Vi har skjutit inomhus i simulator. Men förra helgen var utomhus för första gången pga Corona. Och det är ju väder till att börja ute nu. Hoppas det blir något i veckan. Vi har verkligen en toppeninstruktör!

Fannie är här i 5v nu med Enya och Melvin. Hon gör sin praktik här eftersom det blev inställt i Hälsingland pga Corona. Så för tillfället har vi fem hundar här och två katter.
 
Idag har det varit toppenväder, härligt! Och snart är det Påsk!!!! Alltid något att glädjas åt!