Ice Miracle's

Fullt upp i helgen!

Det har varit fullt upp i helgen men inga bilder har blivit tagna...
Utställning har det varit i Visby i dagarna två. Jag har deltagit med Teia. På lördagen fick hon en 2:a i öppen klass. Det var en Irländsk domare som mest gav 2:or och 3:or så man var i gott sällskap. Flera hundar som bla hade flera cert, svensk vinnare mfl fick 2:or (även 3:or). Teias kritik var bra men han tyckte hon borde vara mera feminim och det kan man ju hålla med om då hon är lite stor. Idag var det en annan domare, dock även han från Irland. Det delades ut betydligt fler 1:or idag (även till såna som fick 3:a igår)! Som sagt, en bedömningssport är det. Teia fick i alla fall 1:a idag så det var ok. Jag tyckte hon var jätteduktig och lätt att visa så det var positivt alltihop. Bra kritik även idag men även denna domare skrev något om strorleken så vi gick inte vidare. Många sheltisar var det i alla fall! Över 70st! Teias barn Theo och Tess var med och Theo blev bästa valp lördag med hp och fick gå in i stora ringen! Där blev han dock inte placerad. Tess blev placerad 4:a båda dagarna och på söndagen fick Theo fin kritik men inget hp. Teias bror Max var också med båda dagarna och fick 2:or. Mest pga pälsen som var urfälld.

Igår efter utställningen tränade jag ett litet pass med Nadja här hemomkring och sedan iväg till Sussie Torgny Isac och Adam dit vi var bjudna på mat. Mycket gott! Kom inte i säng förrän efter 01.00 och så upp tidigt i morse igen.

Efter utställningen var vi ett gäng på sex tjejer som åt mat på Etage. Alla med anknytning till Sobelkustens. Det var god mat! Ganska mysigt ställe, har bara varit där en gång förut. På kvällen tränade jag ett pass med Nadja i Linde och sedan var jag bjuden till Fannie på bärpaj som är min favorit! Det luktade lite bränt utanför för hon hade räkat bränna det första pajskalet... Sen var det hem och fixa lite och nu är jag mycket trött. Börjar tidigt i morgon och ska sedan till frissan. Tisdag jaktträning. Onsdag kolla lite på marken till jaktprovet. Torsdag startar jag min allmänlydnadskurs. Fredag åker jag till fastlandet med Fannie på agilitytävlingar. Veckan därpå blir det nog att åka till fastlandet och para Lucy! Mer info kommer. På helgen jaktprov.

Jag får panik när jag tänker på jaktprovet eftersom tiden till att träna inte finns. Kläder har jag inga heller för jag hinner inte tvätta... Måste försöka hinna med lite hushållsjobb denna vecka...

Ha det bra alla och ta det lugnt...