Ice Miracle's

Höst
 
Jaktsäsongen är i full gång. Vi har börjat med "fredagsjakten" vilket är synnerligen trevligt. Har tex varit lite fasanjakt på dagen och andjakt på kvällen. På hemvägen kan man ta med pizza från bästa Änggårde!
Jag älskar mina lediga fredagar där jag alltid startar dagen med en hundkurs, dagen blir ju inte sämre när den fortsätter med fredagsjakten!

 
Bilder stulna av Sara! Fin regnbåge!
 
Abbie på kvällssträck
 
Abbie på kaninjakt
 
Rolle och jag åkte till Stockholm för parning av "Troja". Trojas matte Eva-Britt var också med och Troja och matte bodde hos släktingar. Rolle och jag och våra hundar bodde på hotell och hade jättefina dagar i Stockholm! Promenad på Djurården mm och så träffade vi min barndomskamrat Karin! 
Det enda som inte var kul var att det inte blev någon parning... Troja ville helt enkelt inte. Så synd!

Djurgården

Hotellmys
 
Tapasrestaurang. Mysiga kvällar i huvudstan!
 
Jag har startat Malva på jaktprov och vi fick med oss ett diplom på det svåra Romaprovet. Terrängen är verkligen inte lätt. Jag lyckades ramla några gånger samt hade hela mig full med kardborrar!

Tyvärr kommer jag inte att anmäla till SM i år av olika anledningar. Så tråkigt. Hade varit kul att komma med där igen!

Gruppen tjejskjutarna har kommit igång med inomhusträningen igen! Så roligt!!! Nästa gång är redan bokad!

Lerduvor. Bästa instruktören kollar in.

Sara på andjakt!
 
Jag har fullt upp med kurser och privatträning. Så roligt att jag har så många kunder!
Fina resultat från min viltspårkurs där Linda med Vera blev godkända i anlagsklass och Åsa med Morris blev bästa hund med två VP och naturligtvis godkända!!!

Vera
 
Det har blivit fyra valpkurser i höst. En i ridhuset i Lye och de andra här hemma. Samt då viltspårkursen och en vardagslydnad. Några retrieverträningskurser samt en hel del privatträning. Fler och fler upptäcker detta med privatträning. Dels om man har något problem. Men även att få ett upplägg för sin retriever efter önskemål om vad man vill träna. Där man kan få bra mark, skott, apportkastare, vatten eller vad som önskas!

Valpkurs (teori/fika) i mitt garage pga en deltagare i riskgrupp. Så duktiga valpar som kopplar av så fint! (Den Irländska vargunden har druckit lite vatten.. därav är det vått på golvet!)

På viltspårprovet gick det även bra för Anna och I M Cherokee "Kiio" som blev godkända i anlagsklass!

 Anna och Kiio

Och Eva-Britt och I M Loch Tay "Troja"  har blivit viltspårchampions under hösten!
Eva-Britt och Troja

Nora och I M Loch Shuna "Selma" fortsätter med framgångar inom både lydnadsprov och rallylydnad! De har nu fått titeln LD i startklass efter tre uppflyttningsresultat! I rallylydnad har de två kvalificerade resultat i fortsättningsklass!
 
 Nora och Selma


Jag har även varit på en väldigt rolig tripp till fastlandet tillsammans med Sissi och Ylva. Vi sammanstrålade med Ulla. Vi bodde på hotell i Södertälje och hade mysigt med restarugangbesök mm tyvärr hann vi inte med att besöka hotellets SPA vilket var synd. Fullt upp helt enkelt. Ena dagen tränade vi heeeeela dagen för Kari och Ella. Det hann att bli mörkt innan vi kom iväg. Jättebra träning!!

Kari
 
Sissi och Ylva
 
God mat ute i naturen!!!!
 
Nästa dag åkte vi till Långtora på en heldags träningsjakt. Vi gick med retrievers och jag hade Abbie. Väldig tuff terräng bitvis. Mycket givande och rolig dag! Jag avslutade med Malva och fick en fin träning!
 
Elli, Abbie, Winnie och Elli (jo, två Elli!)
Vi byter mark. Med är vår skytt och instruktör, Jocke.
 
Abbie. På denna mark såg hundarna ingenting. 
Knappt att vi såg något heller....