Ice Miracle's

Valpar och träning
 
Valparna växer och växer! De är nu närmare 2,5vecka gamla. Går på sina ben och ögonen är öppna. De börjar upptäcka varandra lite och även oss!
 
De är Indiankullen, efter pappa Indie som hans matte ofta kallar Indianen! Deras stamtavlenamn blir då Inka, Maya, Cheyenne, Blackfoot, Chinook, Shawnee, Mohawk, Apache och Cherokee.
 
Lite blandade bilder
 
 
Cherokee ("Kiio")
Kiio
 
 
 
 
 
 
De svarta är så fina men det är så svårt att få bra bilder på dem!
 
I fredags hade vi träning för Helena Lindström igen. Väldigt bra träning som vanligt. Enya är i Hälsingland och Nessie har ju valpar så jag hade väl egentligen ingen hund denna gång. Men vi har ju det "avtalet" att det är vi sex i gruppen. Men jag fick lite privatträning med Abbie både på morgonen och på slutet. Väldigt bra! Jag är så nöjd med den hunden! Men toppen att få lite kritiska blickar på sig!
Resten av dagen hade jag Malva och hon skötte sig så bra. Fina hunden som är friskförklarad!
Vi avslutade "som vanligt" på restaruang i VIsby. Denna gång Eden. Härlig dag och kväll! Nästa gång blir i slutet på mars. I april har vi träning för Mark som vi var hos i England. Han kommer till Gotland! I juni kommer Helena igen.
Jag rekommenderar fler att privatträna för en och samma instruktör med jämna mellanrum. Man kan köra privat eller att man är i grupp. Man kan vända sig till ett proffs eller halvproffs eller någon lokalt, beroende på hur långt man själv har kommit.
 
 
 
 
 
Bilderna på Malva snodde jag av Helena