Ice Miracle's

Härliga påsk!
 
 
Det har varit en väldigt rolig och härlig påsk! Men ack så kallt! Långkalsonger och fleecetröjor har varit ett måste, precis som på vintern....
 
På långfredagen åkte jag en sväng till Rone och kollade på påskliljor. De växte i massor i ett helt Gotländskt änge! Samt i trädgården mitt emot! Jättefint!
Det blev lite hundträning på ett annat ställe också!
 
 
 
 
På kvällen var vi på Hejdebo på 50-årsfest. Det var min "gamla" klasskompis Nettan som fyllde. Extra roligt var ju att det var på Hejdebo som är vår gamla skola där vi gick i åk 1-6! Jättekul att flera andra från klassen var där också! Rolig kväll! Vi kom inte hem förrän efter 03.00 på natten...
 
Folk börjar komma! Det är dukat i vår gamla gymnastiksal! Skolan är omgjord till ett jättemysigt vandrarhem och café! Och ägs dessutom av Rolles kusin!
 
Nettan fick göra ett bejublat uppträdande med "Tigerjakt". Något som hon gjorde i skolan när vi hade show för föräldrar mfl för att tjäna pengar till skolresan. Hon gjorde det lika bra denna gång!
 
Påskafton tog jag en promenad och tränade lite med hundarna. Rolle var ute i Öja och grillade lamm. Det är tradition med helgrillat lamm på påsken. Rolle gör marinaden. På kvällen åkte jag ut och det blev en trevlig kväll med god mat!
 
 
Påskdagen då åkte vi och Sussie till Tjaukle och gick med hundarna och grillade korv.
 
 
Rolles kompis Mållgan skötte städningen hemma så länge!
 
 
På kvällen hade vi träning med valpgruppen i Vallhagar. Man blir lite frusen när man är ute hela dagen. Skönt att komma hem och in sen...
 
Annandagen. Då åkte Rolle och jag till Sundre och gick med hundarna. Sedan tränade jag labbarna på kvällen med gänget. I Vallhagar då med. Denna gång hade jag min värmeväst på, så jäkla kallt alltså!
 
Det har varit skönt med lite påsk och ledighet!
 
Förra helgen var vi arbetskamrater i Visby och käkade och såg Mördar-Anders på Länsteatern. Den var jättebra och det var en rolig dag!
Och så var vi på blåsippspromenad!
 
 
 
Samt vid Tjaukle och promenerade och lät Malva simma lite
 
 
 
 
Och så här såg det ut tisdagmorgon!
 
 
Men nu får det väl ta och bli lite varmare????