Ice Miracle's

Tråkigheter
Tyvärr blir det inga valpar mellan Nessie och Indie. Vi fick aldrig till någon parning trots att Nessie var med på det hela tiden och ställde upp sig fint. Indie var intresserade men vågade av någon anledning inte kliva på och betäcka. Både Maria och jag känner oss väldigt besvikna. Jag kommer att göra ett nytt försök vid ett senare löp (vilket har jag inte bestämt) med en annan hane.
 
Och så har vår fina Teia fått somna in. Bara 9 år. Det var ju Fannies hund men hon har ju bott här sen hon föddes och jag höll henne i min hand när hon var nyfödd så man har ju såklart speciella känslor för den hunden. Hon fick artros och bölder i tassarna. På slutet väldigt ofta så det blev ohållbart. Väldigt sorgligt och tråkigt.
 
Teia valp
 
För övrigt har det varit en skön julhelg. Lite extra ledigt och umgås med släkt och vänner. Vi har haft lyckan att få umgås lite mer med våra barn och Sandra var här och hälsade på under tre veckor. Hon hade såklart Milla med sig men även sin nya stjärna Liesel som visade sig vara en riktigt mysig och tuff valp! Så himla duktig med rumsrenhet och allt! En liten skit men förhoppningsvis växer hon till sig!
 
Milla och Liesel
 
Liesel
 
Kaninjakt var vi på hela förra helgen. För en gång skull blåste det inte full storm och inte haglade eller regnade det heller! Riktigt behagligt! Jag har beställt en värmeväst efter förra jakten där samtliga höll på att frysa ihjäl (och då är vi ändå välklädda!). Utom Ylva som tyckte det började bli lite varmt och sänkte värmen på sin värmeväst! Då bestämde jag mig (och även de andra tror jag) att köpa en! Dessvärre har det varit svårt att få tag på eftersom de är slut på många ställen. Men nu väntar jag på en och hoppas den passar och är bra! Bara den nu kommer till nästa jakt. Hade hoppats ha den redan förra helgen men så snabba var de inte...
I vantarna har jag sådana där Hot spots så där håller man sig varm! Hade inte klarat mig utan! De är så bra. De ligger bara i handflatan och stör inte alls.
 
Lite bilder från förra helgen
 
 
 
 
 
 
Jag skickade bla Enya på en bra apport där kaninen hamnade utanför lammstängslet (som var väldigt högt med en eltråd som var igång över). Ingen kunde ju klätta över och hämta den eftersom elen var på och staketet så högt. Jag lyckades få upp staketet lite nere så att Enya kunde åla sig under och ut och sen iväg och hämta kaninen. Sen stack jag ut handen genom nätet och tog kaninen som hon lämnade av och sen fick jag hålla upp staketet så hon kunde åla sig tillbaka! Duktig hund, dessutom till stor hjälp!