Ice Miracle's

Min skola

Jag tänkte göra ett litet blogginlägg innan jag ska åka in till Visby lasarett. Jag ska göra en operation och kommer väl hem ons-tors någon gång. Sen blir det sjukskrivning några veckor.

Fannie kom hem i veckan! Härligt! Vi har varit ute och gått och hon har varit här så man har hört lite berättelser om deras resa. De verkar ha haft kul och upplevt mycket! Sån tur att hon kom hem nu för hon ska bo här och ta hand om Enya och resten av hundarna. Sen börjar hon jobba på onsdag så jag hoppas verkligen jag kommer hem senast onsdag så det inte blir jobbigt med hundar och valp och så.

Det har varit något varje kväll denna vecka. I torsdags var vi i Visby med jobbet och bowlade och åt mat på Packhuskällaren. Väldigt god buffé och en jättetrevlig kväll! Fredag fyllde svärmor 70 och min pappa fyllde 70 igår!
Igår kväll var vi bjudna på invigning av Hejdebo (www.hejdebo.se) som är vandrarhem och café i Hejde gamla skola. Och det är är ju min gamla skola! Där jag gick i 1:an-6:an. Synd att den är nedlagd för jag tror nog det finns lite barn i de trakterna nu men de får ju gå i Sanda skola. Men roligt att det blivit ett sådant fint och mysigt vandrarhem! Det är Rolles kusin Anders och fru Kerstin som har det nu och de bor även där (i gamla lärarrummet och biblioteket mm). Det var jättekul att gå runt i alla rum och se. Även om det är ombyggt så kommer man precis ihåg vart träslöjden, klassum osv varit. Det var så mysigt och fint så man blir "kär" i ett sådant hus! Även här en god buffé!



Här i gympasalen är det café nu! Kerstin bakom disken


Delar av "gympasalen"


Vy ut mot den mysiga trädgården där man lekte mycket som barn. "Skolgården" är jättestor så det finns ytor!


Skolan baksidan. Rolle dukar fram mat och kusin Anders står och grillar

I em har vi varit och sett match igen. Rasmus lag och det blev 0-0. Nyttigt för Enya med miljöträning och passivitetsträning!


Min "dagsäng" i köket som jag rullar ut om jag vill ta en tupplur på dagen. Mina två vovvar gillar det verkligen som ni ser (och jodå, jag fick också plats...). Man får ju inte precis sovmorgon med en valp (fast idag sov hon till 7.30 så det var ju ok) så jag känner att jag ibland behöver vila på dagen och då gör jag det med hundarna och har lite mysigt samtidigt! På natten ligger Enya i bur/hage bredvid min säng.

Ha en bra vecka alla!