Ice Miracle's

Lördag

Vistades i ridhuset stor del av dagen. Det startade med tävlingen Årets kursare i lydnad. En tävling för de som kommit bäst till under året i de olika tävlingskurserna. Jag var tävlingsledare och det var trevliga ekipage som kom till start.


Vinnare Elisabeth och Sindra, 2:a Barbro och Rocker och 3:a Åsa o Eira

Sedan blev det årets kursare i agility men det blev inget godkänt resultat där så ingen fick titeln.

Och så var det då KM i agility.

I small vann Micco och Fannie! Micco gick två felfria lopp (I KM räkanas ett hopp lopp och ett agiliytlopp ihop.). Gamla Micco han är säker han! Han ledde efter hopploppet dessutom. Då var det fler som var felfria så han hade snabbast tid! Gamla Micco kan än! Såå gammal är han ju inte heller. Han fyller 9 om någon vecka.


Vinnare Micco, 2:a Kajsa o Nestor och 3:a Helena o Ville

I medium hade Sandra lite otur med rivning och kom 2:a. Hon hade ca 9 sek bättre tid än vinnaren men vinnaren gjorde två felfria lopp och då vinner man! Lucy har rivit och verkat lite konstig på de senaste träningarna. Hon haltar inte och verkar inte ha ont någonstans men hon halkade omkull ordentligt på vår gård för en vecka sedan. Hon kan ju vara öm ifrån det.
Teia var överladdad och diskade sig i första loppet. Det andra loppet gick kanonbra till näst sista hindret som var en tunnel. Fannie visade på lite dåligt så hon sprang bredvid! Gjorde ju inte så mycket eftersom hon var diskad från första loppet. Hon har i alla fall ett jädra ös den hunden!


Vinnare Siri och Elita, 2:a Sandra o Lucy o 3:a Stina och ?

I large startade Sandra med Nadja och de kom 3:a. Hon hade betydligt bättre tid än 2:an men fick 5 fel på ett kontaktfält. Sandra är säker på att hon tog det men det kan ju vara svårt att se för en domare (som för övrigt var Fannie...). Det var ju ändå kul att 2:an var Nadjas son Nemo. Jag kan inte låta bli att beundra Nadja som för övrigt också fyller 9 år om någon vecka. Hon tränar inte agility men gör ändå ett bra jobb med två felfria lopp i stort sätt (som sagt om hon då missade ett kontaktfält). Dessutom kan hon växla mellan olika förare eftersom både jag, Fannie och Sandra kört henne (Jag vann för övrigt KM med Nadja ett år!). Det spelar heller ingen roll för henne att starta med tex Sandra om jag står bredvid och tittar. Hon skulle aldrig få för sig att titta på mig i det läget eller springa av banan och sådant. Hon är full koncentrerad på uppgiften bara.


Vinnare Roger och Cindy, 2:a Lennart o Nemo och 3:a Sandra o Nadja

Efter detta var jag i Hemsehallen och såg när Rasmus spelade innebandy och vann! Roligt match!
På kvällen promenad med Sussie o Ninja